Skip to main content

Al enige tijd zijn we bezig met het ontwerp en de vergunningen van de transformatie van Bread and Delicious naar SoDelicious.

We koppelen het huidige pand van Bread and Delicious aan de Stationsstraat in Maastricht met het naastgelegen pand middels 3 grote openingen. De huidige winkel blijft bestaan maar krijgt een nieuw jasje. In het nieuwe gedeelte komt een restaurant waar voldoende ruimte is om heerlijk te ontbijten, lunchen en dineren. De open keuken in het centrum van het restaurant zorgt voor een directe verbinding tussen klant en kok. Aan de achterkant komt een grote uitbouw waardoor er een heerlijke tuinkamer ontstaat.

Nu is het zo ver!! We zijn van start gegaan met de bouw en gaan als een speer. Iedere dag zien we ingrijpende veranderingen.

 

Leave a Reply